«Τhe audience» με την Έλεν Μίρεν σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής - iefimerida.gr

«Τhe audience» με την Έλεν Μίρεν σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παράσταση The Audience με την Έλεν Μίρεν στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, για τον οποίο τιμήθηκε φέτος με το βραβείο Ολίβιε στην Αγγλία, θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη την Πέμπτη 13 Ιουνίου, 9 μμ. στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Με αγγλικούς υπότιτλους.

Το Μέγαρο Μουσικής ενταγμένο στο δίκτυο των αιθουσών του Νational Theatre Live, με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογία, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων και συνεχίζει τη συνεργασία του με την Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο διασυνδέοντας το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης, το περίφημο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Το καινούργιο έργο του Peter Morgan περιγράφει τις υποθετικές συζητήσεις της Βασίλισσας και διαφόρων πρωθυπουργών κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων ιδιωτικών συναντήσεών τους. Στον ρόλο της Βασίλισσας Elizabeth II η Helen Mirren.

Σκηνοθεσία: Stephen Daldry
Σκηνικά: Bob Crowley
Φωτισμοί: Rick Fisher

Στην παράσταση συμμετέχουν:

Geoffrey Beevers, Bebe Cave, Jonathan Coote, Michael Elwyn, Harry Feltham, Edward Fox, Maya Gerber, Haydn Gwynne, Ian Houghton, Spencer Kitchen, Richard McCabe, Charlotte Moore, Nathaniel Parker, David Peart, Matt Plumb, Paul Ritter, Elaine Solomon, Nell Williams, Rufus Wright

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) / Τηλ.: 210 72.82.333, www.megaron.gr
Πέμπτη 13 Ιουνίου, 9 μμ.
Τιμές εισιτηρίων: Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 14 €, 7 € (φοιτητικά)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ