Πρώτη του Παναθηναϊκού με Σισέ, Μάτος, αλλά και απουσίες - iefimerida.gr

Πρώτη του Παναθηναϊκού με Σισέ, Μάτος, αλλά και απουσίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη συνάντηση των παικτών του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παιανία και το πρόγραμμα περιελάμβανε εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις. Παρών ήταν και ο Τζιμπρίλ Σισέ καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Λάτσιο για την μετακίνησή του δεν έχουν προχωρήσει.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο που δεν υπήρχε καμία νέα προσθήκη, υπάρχουν ερωτηματικά τόσο για τι μέλλει γενέσθαι με τον Γάλλο επιθετικό, που υπάρχει μεγάλη επιθυμία της διοίκησης να αποχωρήσει για την οικονομική ανάσα του ταμείου. Όσον αναφορά τον Μαρσέλο Μάτος, πρόκειται να περάσει τα εργομετρικά την Παρασκευή ενώ εκκρεμεί και το ραντεβού του με τον Δημήτρη Γόντικα, όπου και αναμένεται να παρουσιάσει στον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ, την πρόταση της Μποταφόγκο για την απόκτησή του.

Από την πρώτη της χρονιάς, των «πράσινων» απουσίαζαν οι διεθνείς Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος και Κοτσόλης που έχουν άδεια μέχρι τις 4 Ιουλίου. Στις 2 Ιουλίου, θα επιστρέψει ο Καντέ που είναι επίσης διεθνής, ενώ απόντες ήταν και οι Σαριέγκι και Γκοβού με άδεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ