«Προσπαθώ απεγνωσμένα να αρέσω στον άντρα μου», δηλώνει η Σάλμα Χάγιεκ - iefimerida.gr

«Προσπαθώ απεγνωσμένα να αρέσω στον άντρα μου», δηλώνει η Σάλμα Χάγιεκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να συνεχίσει να αρέσει στον άντρα της μίλησε η 46χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Καταβάλω πολλή προσπάθεια για να κάνω τον άντρα μου να συνεχίσει να νοιώθει έλξη για μένα», δήλωσε απρόσμενα η 46χρονη Μεξικανή σταρ στο περιοδικό In Style.

Με τον εν λόγω σύζυγο να είναι ο 51χρονος Γάλλος δισεκατομμυριούχος-ιδιοκτήτης της PPR, της εταιρίας στην οποία ανήκουν οι οίκοι Yves Saint Laurent, Gucci και Bottega Veneta.

«Συγκεκριμένα προσπαθώ να φοράω όσο περισσότερα δερμάτινα μπορώ, γιατί ξέρω ότι του αρέσουν», πρόσθεσε η μητέρα της 5χρονης Βαλεντίνα.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Χάγιεκ επίσης διευκρίνισε πως «Το ξέρω ότι ο κόσμος με θεωρεί όμορφη, αλλά ποτέ δεν προσπάθησα να γίνω τόσο όμορφη όσο γίνεται. Θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα, όπως το να ασκηθώ, το να μην τρώω επιδόρπιο ή το να μην τρώω γλυκά. Αλλά ποτέ στην ζωή μου δεν ήταν προτεραιότητα μου η ομορφιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ