Έρχεται ο Δασκαλάκης, απομακρύνεται ο Σάντσες - iefimerida.gr

Έρχεται ο Δασκαλάκης, απομακρύνεται ο Σάντσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τσουνάμι των μεταγραφών συνεχίζεται στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Μετά την απόκτηση των Μαρκάνο, Κονστάντζο, και Φέισα, έρχεται η σειρά των Κάται και Γρίμπιτς να υπογράψουν τα τετραετούς διάρκειας συμβόλαια τους μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αλλά η μεγάλη έκπληξη έρχεται στην θέση του «άσου» για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Την στιγμή που φαινόταν σίγουρη η επιστροφή του Δ. Ελευθερόπουλου στο λιμάνι, οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σ. Δασκαλάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Η συμφωνία πρόκειται να κλείσει εντός της εβδομάδας και θα είναι τριετούς διάρκειας. Αν επικυρωθεί τελικά η συμφωνία τότε θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τους ερυθρολεύκους, καθώς ο Δασκαλάκης θεωρείται από τους ταλαντούχους έλληνες τερματοφύλακες και σίγουρα θα δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Κονστάντζο.

Αρνητική εξέλιξη φαίνεται να παίρνει το θέμα του Κάρλος Σάντσες, μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του ότι δεν είναι καθόλου κοντά σε συμφωνία με τους ερυθρολεύκους και η Βαλενσιέν δεν δείχνει να υποχωρεί από τις απαιτήσεις της που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνεται να κάθονται με σταυρωμένα χέρια στο θέμα του κεντρικού μέσου, και φέρονται να έχουν κάνει επαφές με την Μαρσέιγ για την απόκτηση του 23χρονου από την Μπουρκίνα Φάσο, Σαρλ Καμπορέ που φέτος είχε 34 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και 5 στο Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ