Καλλιεργούσαν ινδική κάνναβη σε γραφείο Γερμανικού κόμματος - iefimerida.gr

Καλλιεργούσαν ινδική κάνναβη σε γραφείο Γερμανικού κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπληκτες έμειναν οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας όταν ανακάλυψαν πως μέσα σε γραφείο του κόμματος των πρασίνων γινόταν καλλιέργεια ινδικής κάνναβης...

Το περιστατικό συνέβη σε ένα γραφείο του κόμματος στην Θουριγγία. Στα γραφεία βρέθηκαν 12 φυτά μέσα σε γλάστρες δίπλα σε άλλα λουλούδια. Η πολιτική σκηνή της Γερμανίας καταδίκασε το γεγονός ενώ παράλληλα επιτέθηκαν σε κορυφαία στελέχη του Πράσινου κόμματος αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν το γεγονός αυτό ήταν σε γνώση τους οφείλουν να παραιτηθούν. Το Πράσινο κόμμα απ’ την πλευρά του υποβαθμίζει το γεγονός τονίζοντας πως είναι αν και ένιαι περίεργο πως βρέθηκαν τα φυτά στο γραφείο, κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει πως στα αλήθεια γινόταν καλλιέργεια κάνναβης.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και περιμένει τα αποτελέσματα από εργαστηριακές αναλύσεις για να εξετάσει εαν υπάρχει περίπτωση τα φυτά να ανήκουν σε κάποια ποικιλία βιομηχανικής κάνναβης, η οποία δεν περιέχει τις απαγορευμένες τοξικές ουσίες.

Το τρίτο κόμμα της Γερμανικής Βουλής βρίσκεται για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα μπλεγμένο στο επίκεντρο της κριτικής μιας και πριν λίγες μέρες ένα στέλεχος του κόμματος διαγράφηκε από το κόμμα όταν πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και προσέβαλλε τον αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία Πράσινοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ