Ιδού το ακριβότερο όχημα στον κόσμο που έχει πάρει τα μυαλά των Σεΐχηδων της Σαουδικής Αραβίας [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Ιδού το ακριβότερο όχημα στον κόσμο που έχει πάρει τα μυαλά των Σεΐχηδων της Σαουδικής Αραβίας [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας ξεκινήσουμε από την τιμή του: τα 3.000.000 δολάρια είναι από μόνα τους αρκετά για να διεγείρουν τη ματαιοδοξία των απανταχού πολυεκατομμυριούχων.

Το τεραστίων διαστάσεων, μήκους 13 μέτρων φουτουριστικό όχημα/κατοικία της αυστριακής εταιρείας Marchi Mobile με την ονομασία eleMMent Palazzo, φέρει πάνω του μεγάλη ποσότητα χρυσού, καθώς και πληθώρα άλλων υλικών και ειδών πολυτελείας, όπως επίπεδη οθόνη 40 ιντσών, πλήρες cocktail lounge, τζάκι, XXL κρεβατοκάμαρα, θερμαινόμενα πατώματα, σύστημα εσωτερικού και εξωτερικού αυτοκαθαρισμού, αλλά και πλήθος άλλων τεχνολογιών που η απαρίθμησή τους και μόνο θα έφερνε ζαλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το όχημα έχει γίνει hit στις τάξεις των βαθύπλουτων Σεΐχηδων της Σ. Αραβίας, οι οποίοι το προτιμούν για βόλτες στην έρημο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ