Του απέσπασαν στολή, γκλομπ και σφαίρες - iefimerida.gr

Του απέσπασαν στολή, γκλομπ και σφαίρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικός με πολιτικά δέχτηκε χθες επίθεση έξω από τη Βουλή από ομάδα διαδηλωτών και αναζήτησε καταφύγιο στο Μετρό του Συντάγματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ «Χθες (29-06-2011) το βράδυ, ομάδα αγνώστων ατόμων εντόπισε στη Λεωφόρο Αμαλίας Αστυφύλακα με πολιτική περιβολή, ο οποίος μετέβαινε πεζός για εκτέλεση ένστολης διατεταγμένης υπηρεσίας στον περίβολο της Βουλής. Τα άτομα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και ο Αστυφύλακας καταδιωκόμενος εισήλθε στον υπόγειο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, όπου του απέσπασαν βίαια ένα σακβουαγιάζ. μέσα στο οποίο είχε το υπηρεσιακό του πουκάμισο, παντελόνι, πηλίκιο, ζώνη, αστυνομική ράβδο και δύο (2) γεμιστήρες των δέκα (10) φυσιγγίων.

Ο Αστυφύλακας αναζήτησε ασφαλή χώρο εντός του ΜΕΤΡΟ, όπου και παρέμεινε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και στη συνέχεια ο Αστυφύλακας απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς.»

Λίγες ώρες μετά την επίθεση δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ