Σε κατάληψη προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ - Συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησης - iefimerida.gr

Σε κατάληψη προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ - Συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησης

Σε κατάληψη προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ - Συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάληψη του κτιρίου της ΕΡΤ προχώρησαν σύμφωναν με πληροφορίες οι εργαζόμενοι, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησης.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Νίκος Μιχαλίτσης μιλώντας στους συγκεντρωμένους εργαζομένους στο Ραδιομέγαρο είπε χαρακτηριστικά: «Από αυτή τη στιγμή η ΕΡΤ έχει περάσει στον έλεγχο των εργαζομένων και όχι της διοίκησης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήδη συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησης ενώ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Παράλληλα, η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητάει από τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Ιωάννη Λασκαρίδη, να γίνει έκτακτη σύγκλιση του οργάνου για να τοποθετηθούν επί του κλεισίματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ