Η αθλητική προέκταση στο κλείσιμο της ΕΡΤ – Τι γίνεται με τη μετάδοση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Η αθλητική προέκταση στο κλείσιμο της ΕΡΤ – Τι γίνεται με τη μετάδοση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που επίκειται το κλείσιμο της ΕΡΤ τυχόν επιπτώσεις στις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων είναι το τελευταίο που απασχολεί τον κόσμο. Είναι, όμως, ένα γεγονός που επηρεάζει την σειρά των τελικών στο πρωτάθλημα μπάσκετ, αφού η κρατική τηλεόραση έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα.

Ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένος να γίνει αύριο το βράδυ. Επομένως, αν η ΕΡΤ κλείσει σήμερα τα μεσάνυχτα κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.

Από εκεί και πέρα, θέμα υπάρχει και με τα δικαιώματα του Champions League, τα οποία η ΕΡΤ είχε πληρώσει αδρά για να αποκτήσει από την TEAM, την εταιρία που διαχειρίζεται το εμπορικό κομμάτι της UEFA. Αν το κλείσιμο της ΕΡΤ επιβεβαιωθεί, ο χάρτης της τηλεόρασης θ' αλλάξει και το κομμάτι του αθλητισμού αναμένεται να επηρεαστεί αρκετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ