«Πογκρόμ βίας και καταστολής σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών» - iefimerida.gr

«Πογκρόμ βίας και καταστολής σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα χθες, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή που δεν ανακοίνωσε ούτε μια κύρωση κατά αστυνομικών που άσκησαν βία χθες στην πλατεία Συντάγματος. «Η γραμμή άμυνας περιφρούρησης της Βουλής φτάνει μέχρι του Μπαϊρακτάρη και το Θησείο;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι.Τεντε και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, γιατί όπως είπε, αυτό που έγινε χθες ήταν κατάλυση της Δημοκρατίας και αντιδημοκρατική εκτροπή.

Όσο για τη χημικά που χρησιμοποιήθηκαν χθες, παρατήρησε ότι τέτοιου είδους χημικά δεν χρησιμοποιούνται ούτε σε πόλεμο και παρέπεμψε στη σχετική αντίδραση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Δεν μέμφομαι τον κ. Παπουτσή, ανέφερε ο κ. Τσίπρας, η μοίρα τον έφερε από πρόεδρο της ΕΦΕΕ, υπουργό της κυβέρνησης που περνάει τα πιο σκληρά μέτρα της μεταπολίτευσης, μέμφομαι συνολικά την κυβέρνηση Παπανδρέου για το τρισάθλιο σχέδιο διάλυσης των ειρηνικών πολιτών, της πλατείας με τη συνδρομή του παρακράτους, υπογράμμισε σε έντονο ύφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ