Εφαρμογή για iPhone που παρακολουθεί κατοικίδια σχεδίασαν Αμερικάνοι κτηνίατροι - iefimerida.gr

Εφαρμογή για iPhone που παρακολουθεί κατοικίδια σχεδίασαν Αμερικάνοι κτηνίατροι

Εφαρμογή για iPhone που παρακολουθεί κατοικίδια σχεδίασαν Αμερικάνοι κτηνίατροι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα εφαρμογή για το iPhone σχεδιάστηκε από κτηνίατρους και παρακολουθεί τα κατοικίδια προκειμένου να παρατηρήσει τυχόν ανησυχητικές συμπεριφορές, ενώ συγκρίνει τις δραστηριότητές του με τις φυσιολογικές δραστηριότητες της συγκεκριμένης ράτσας,

Η εφαρμογή ονομάζεται Whistle και παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Συνδέεται με έναν πομπό στο κολάρο του ζώου και εντοπίζει τις αλλαγές στις κινήσεις του μέσα στη μέρα και τη συγκρίνει, μάλιστα, την δραστηριότητά του με εκείνη άλλων ζώων της ίδια ράτσας.

Η εφαρμογή αυτή στοχεύει στο να βοηθήσει τους γιατρούς και τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να εντοπίζουν από τα πρώτα στάδια πιθανά προβλήματα υγείας του σκύλου τους εμφανίζοντας τις αλλαγές στην δραστηριότητα και την συμπεριφορά του και συγκρίνοντάς την με εκείνη άλλων ζώων της ίδιας ηλικίας, ράτσας και βάρους.

Η συσκευή που συνδέεται με την εφαρμογή κοστίζει σχεδόν 100 δολάρια, ενώ η εφαρμογή για το κινητό είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ