Τα ζώδια της Τρίτης 11 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 11 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τρίτης 11 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα πιεστείτε πολύ αυτή την περίοδο γιατί η δουλειά σας θα αυξηθεί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Κρατήστε αυτές που έχουν να σας προσφέρουν κάτι και δεν σας προκαλούν προβλήματα και περιορισμούς. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε. Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα και ευνοούνται αρκετά.

Ταύρος

Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση γιατί θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν κάποια σχέδια και εσείς θα πρέπει να τα ξεπεράσετε με επιτυχία. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε μια επαγγελματική κρίση και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Όσοι έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας επιστρατεύστε την ειλικρίνεια για να ξεκαθαρίσετε εύκολα το τοπίο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Δίδυμοι

Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ.

Καρκίνος

Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Επαγγελματικά σχέδια, μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν. Μην παρασυρθείτε αυτό το διάστημα από τις σειρήνες του εύκολου κέρδους και προσέξτε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκο. Στα οικονομικά σας, θα προβληματιστείτε γύρω από μια συνεργασία που έχετε συνάψει τον τελευταίο καιρό.

Λέων

Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας και να οργανωθείτε καλύτερα, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Παρθένος

Διαφυλάξτε την ψυχική σας ηρεμία και μην αφήσετε δυσάρεστες αναμνήσεις να σας αποσυντονίσουν. Λειτουργείστε όμως συντηρητικά και μην προβείτε τώρα σε δυναμικές κινήσεις. Προσοχή σε τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις. Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιου είδους οικογενειακό ξεκαθάρισμα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε.

Ζυγός

Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Σκέψεις και προβληματισμοί που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτείτε προτάσεις από φίλους για εξόδους και διασκεδάσεις. Προσοχή πρέπει να δείξετε στον οικονομικό τομέα περιορίζοντας τα έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με το σύντροφό σας.

Τοξότης

Καλό θα είναι όμως να περιορίσετε τις ζήλιες και την κτητικότητα για να μην χαλάσετε σχέσεις που αξίζουν. Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Νιώθοντας έντονη την επιθυμία για ριζική αναδιοργάνωση του ψυχισμού σας ίσως βρεθείτε στην ανάγκη να κάνετε κάποιες θυσίες για στους άλλους. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Τα άστρα προβλέπουν για τα οικονομικά σας ότι θα προκύψουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα γι΄ αυτό μην ξοδέψετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας γιατί θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα.

Αιγόκερως

Βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες μέσα από την καλή οργάνωση και τη σωστή κατανομή του χρόνου σας. Εσείς που είστε μόνοι, θα πρέπει να ειστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και τελικά να βρεθείτε με ένα άτομο που αλλιώς έμοιαζε και αλλιώς βγήκε. Μια παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Περιορίστε μια τάση για κριτική που ενδεχομένως να έχετε αυτήν την περίοδο για να αποφύγετε συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σωστά και μελετημένα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, γι αυτό μη διστάζετε, προχωρήστε.

Υδροχόος

Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Η καριέρα στο προσκήνιο. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και προσπαθήστε να μεταθέσετε συμφωνίες και υπογραφές για αργότερα, για να κερδίσετε χρόνο εξετάζοντας τις αναλυτικά. Ο τομέας των αισθηματικών σας σχέσεων δέχεται θετικές επιρροές. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές.

Ιχθείς

Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Οι ελεύθεροι, θα αυξηθεί έντονα η διάθεση σας για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Στα επαγγελματικά σας, θα συμβούν ανατρεπτικές αλλαγές και θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας σας. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν σε ένα στάδιο ανασυγκρότησης, αλλά ακόμη δεν φαίνονται να είναι εντελώς καλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ