Στην Προανακριτική οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου για τη φοροδιαφυγή των 6,3 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Στην Προανακριτική οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου για τη φοροδιαφυγή των 6,3 εκατ. ευρώ

Στην Προανακριτική οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου για τη φοροδιαφυγή των 6
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια του έχει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τη δικογραφία και αναμένεται να καταθέσει στην Προανακριτική την επόμενη Δευτέρα, ωστόσο σήμερα Τρίτη στην Επιτροπή της Βουλής θα βρεθούν οι εξαδέλφες του Μαρίνα και Ελένη.

Και τις δύο, αλλά και τους συζύγους τους Συμεών Συκιαρίδη και Ανδρέα Ρωσσώνη «καίει» το πόρισμα του ΣΔΟΕ αφού οι ελεγκτές εντόπισαν μία «μαύρη τρύπα» ύψους 6,3 εκατ. ευρώ και πλέον οι τέσσερις συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου ελέγχονται για φοροδιαφυγή, που φθάνει συνολικά στα 6.300.000 ευρώ, την περίοδο 1997-2011.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Ανδρέας Ρωσσώνης ελέγχεται για το ποσό του 1.457.000 ευρώ
  • Ο Συμεών Συκιαρίδης για το ποσό του 1.666.000 ευρώ
  • Η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου για το ποσό των 193.000 ευρώ
  • Η Ελένη Παπακωνσταντίνου για το ποσό των 2.987.000 ευρώ

Πάντως, και οι τέσσερις έστειλαν δήλωση διαμαρτυρίας προς το ΣΔΟΕ, διότι -όπως υποστηρίζουν- δεν τους δόθηκε προθεσμία δύο μηνών, προκειμένου να προσκομίσουν και άλλα στοιχεία που θα δικαιολογούσαν τα έσοδά τους. Σημειώνεται ότι από το ΣΔΟΕ τούς είχε δοθεί αρχικά προθεσμία 10 ημερών και ζήτησαν να παραταθεί για άλλους δύο μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ