Ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα κάνει ο Τσίπρας στις 17 Ιουνίου - Για την επέτειο ενός χρόνου από τις εκλογές - iefimerida.gr

Ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα κάνει ο Τσίπρας στις 17 Ιουνίου - Για την επέτειο ενός χρόνου από τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τολμηρή και υψηλού ρίσκου χαρακτηρίζεται η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος για τον ένα χρόνο από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Στη συγκέντρωση ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τη «Μαύρη Βίβλο» της τρικομματικής διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στοιχεία των προτάσεών του.

Το πολιτικό κλίμα της εποχής δεν δείχνει να ευνοεί τέτοιες μεγάλες συγκεντρώσεις και ενδεχόμενη αποτυχία ίσως λειτουργήσει ως μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη χθεσινή εκδήλωση στο Ναύπλιο για τη Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση, συνεχίζει αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Βόλο, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο η εκδήλωση για την κρίση του Ιδρύματος Πουλαντζά στη Θεσσαλονίκη και το Βελλίδειο Ίδρυμα το απόγευμα της Τετάρτης. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης και ο καθηγητής Τζέιμς Κένεθ Γκαλμπρέιθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ