Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε ο ήρωας ενός γκέι στρατιώτη όταν τον έσωσε από ομοφοβική επίθεση - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε ο ήρωας ενός γκέι στρατιώτη όταν τον έσωσε από ομοφοβική επίθεση

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε ο ήρωας ενός γκέι στρατιώτη όταν τον έσωσε από ομοφοβική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε στολή αποφασίζοντας να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, δεν πίστευε ότι θα γίνει ήρωας. Τουλάχιστον όχι ενός γκέι συναδέλφου του. Κι όμως, υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι ο «γαλαζοαίματος» του έσωσε τη ζωή.

Στο βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα, ο Τζέιμς Γουόρτον διηγείται την ημέρα στην οποία εξομολογήθηκε κλαίγοντας στον πρίγκιπα Χάρι ότι έξι στρατιώτες απειλούσαν να τον δείρουν εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του. Οταν εκείνος όμως άκουσε πως το θύμα της παρενόχλησης φοβόταν ακόμη και για τη ζωή του, αποφάσισε να παρέμβει.

«Θα ξεκαθαρίσω αυτή τη βλακεία μια και καλή», είπε στον Γουόρτον και δέκα λεπτά αργότερα, αφού είχε μιλήσει με τα άτομα που τον παρενοχλούσαν, επέστρεψε για να καθησυχάσει το θύμα πως το πρόβλημα είχε λυθεί.

Το περιστατικό συνέβη το 2008, αλλά ο Γουόρτον ακόμη θεωρεί πως ο πρίγκιπας φέρθηκε ηρωικά και του έσωσε τη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ