«Περίεργες σκηνές που μυρίζουν παρακράτος» - iefimerida.gr

«Περίεργες σκηνές που μυρίζουν παρακράτος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στο επίμαχο βίντεο που προέβαλε το Αlter, εκανε λόγο για σκηνές που «μυρίζουν κάτι χειρότερο από ανικανότητα, μυρίζουν παρακράτος», ενώ ζήτησε απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Παπουτσή για τα χθεσινά επεισόδια.

Κατά τη συζήτηση για τον εφαρμοστικό νόμο ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «πολύ περίεργες σκηνές που είδαμε στις τηλεοράσεις μας που μοιρίζουν χειρότερο από απλή ανικανότητα, μυρίζουν παρακράτος».

«Αυτές τις μέρες υπήρχε κόσμος στις πλατείες με πρόθεση να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά. Αυτές τις ειρηνικές διαμαρτυρίες τις αμαύρωσαν ελαχιστοι κουκουλοφοροι», είπε χαρακτηριστικά και χρέωσε στην κυβέρνηση αποτυχία, καθώς όπως είπε «είναι ευθύνη σας η διασφάλιση της δημόσιας τάξης».

«Αν δεν μπορείτε να ελεγξετε μικρές ομάδες ελάχιστων κουκουλοφόρων πώς θα ελέγξετε το χρέος;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα και κατέληξε: «Είστε τελικά λίγοι πολύ λίγοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ