Ιατρικός τουρισμός: Διαγωνισμός δίνει δώρο διακοπές στην Ελλάδα και μια εξωσωματική - iefimerida.gr

Ιατρικός τουρισμός: Διαγωνισμός δίνει δώρο διακοπές στην Ελλάδα και μια εξωσωματική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κερδίστε μια εξωσωματική και διακοπές στην Ελλάδα». Αυτό υποσχόταν διαγωνισμός που έκανε κλινική της Θεσσαλονίκης, στο δημοφιλές αγγλικό περιοδικό γονιμότητας, embryolab: πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, ένα δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο και ένα κύκλο εξωσωματικής γονιμοποιήσης για το τυχερό ζευγάρι.

Η 33χρονη αγγλίδα Ζωή Γκίλφαμ ήταν η υπερτυχερή του διαγωνισμού ανάμεσα σε 342 ζευγάρια που είχαν λάβει μέρος. Για την Ελλάδα, η αλήθεια είναι πως δεν ήξερε πολλά, πόσω μάλλον για τις Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που λειτουργούν στη χώρα μας. Έχοντας όμως ήδη εξαντλήσει τις τρεις προσπάθειες εξωσωματικής που δικαιούται στην Αγγλία, αυτή και ο σύζυγός της είχαν βρεθεί σε αδιέξοδο, μη μπορώντας να πληρώσουν μια τέταρτη ιδιωτική και πολύ ακριβή προσπάθεια στη χώρα τους.

Έτσι από την περασμένη Κυριακή, η Ζωή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενώ ο σύζυγός της θα ακολουθήσει, αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των εξετάσεών της.

Η εν λόγω κλινική ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις 70 μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Αυτή η προωθητική προσπάθεια προέκυψε, σύμφωνα με τον διοικητική διευθυντή της κλινικής, από το γεγονός ότι η εγχώρια πελατεία της κλινικής είχε μειωθεί αισθητά λόγω κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ