Το Σεπτέμβριο τα «εγκαίνια» για το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - iefimerida.gr

Το Σεπτέμβριο τα «εγκαίνια» για το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επαναλειτουργία, στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, του Δημοτικού Θεάτρου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και τόνισε πως η νέα εικόνα του θα αναδείξει τους χώρους και τα εικαστικά του στοιχεία, παντρεύοντάς τα με τα πιο υπερσύγχρονα τεχνολογικά, φωτιστικά και ηχητικά μέσα.

Υπογράμμισε, επίσης, πως «η σημερινή μορφή του Δημοτικού Θεάτρου απαιτεί την στελέχωση από προσωπικό που θα διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις τόσο σε καλλιτεχνικά θέματα, όσο και σε θέματα διαχείρισης μεγάλης χωρητικότητας εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, το Θέατρο θα αποτελέσει ένα υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο διεθνών προδιαγραφών, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίζει τον προγραμματισμό υψηλού επιπέδου θεατρικών, μουσικών, χορευτικών, λυρικών, πολιτιστικών και συνεδριακών εκδηλώσεων.

«Το Δημοτικό Θέατρο θα μεθοδεύσει Καλλιτεχνικό άνοιγμα προς τις Μεσογειακές χώρες και θα καταστεί πνευματικός πόλος της ευρύτερης περιοχής και Μεσογειακό Κέντρο Πολιτισμού, ένα Θέατρο της Μεσογείου, το οποίο θα στηρίζει μεγάλες εκδηλώσεις» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ