Βανδαλισμοί στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Βανδαλισμοί στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, αλλά και σε γραφεία βουλευτών στην Κρήτη.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε διαδήλωση στο Ηράκλειο, και «Αγανακτισμένοι» εισέβαλαν στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται επί της οδού Αβέρωφ, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές. Οι διαδηλωτές κατάφεραν να γκρεμίσουν τον τοίχο της εισόδου και εισβάλλοντας στα γραφεία κατέστρεψαν υπολογιστές και τζαμαρίες, και πέταξαν στο δρόμο αφίσες και άλλο εκλογικό υλικό με το οποίο στη συνέχεια άναψαν φωτιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr «Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν μια ομάδα 50 περίπου άγνωστων ατόμων ανέβηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής και προσπάθησε να μπει μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον συντονιστή κ.Μιχ.Παπαδάκη προσπάθησαν να τους εμποδίσουν κι έμειναν πίσω από την πόρτα. Άρχισαν οι φραστικές αντεγκλήσεις, ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, των στελέχων κλπ

Την ώρα όμως που οι "εισβολείς" ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν διαπίστωσαν ότι ο διπλανός τοίχος ήταν γυψοσανίδα και ακολούθησε...το γκρέμισμα! Με το που έριξαν τον τοίχο μπηκαν στην μεγάλη άιθουσα έριξαν τις φωτογραφίες, τα γραφεία, έσπασαν τον υπολογιστή- δεν άφησαν τίποτα όρθιο!»

Ανάλογες ζημιές έγιναν και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, αλλά και σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα Χανιά, ενώ το δημαρχείο των Χανίων συνεχίζει να βρίσκεται υπό κατάληψη.

«Κότες, νταήδες, άνανδρους,ανθρωποειδή» χαρακτήρισε ο βουλευτής Χανίων της ΔΗΣΥ κ. Μαρκογιαννάκης όσους συμμετείχαν στην καταστροφή του γραφείου του στα Χανιά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ