Ρολάν Γκαρός: Ο Νταβίντ Φερέρ αντίπαλος του Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό - iefimerida.gr

Ρολάν Γκαρός: Ο Νταβίντ Φερέρ αντίπαλος του Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό

Ρολάν Γκαρός: Ο Νταβίντ Φερέρ αντίπαλος του Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 31 του έκανε την υπέρβαση, περνώντας στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Αλλά την Κυριακή ο Νταβίντ Φερέρ θα χρειαστεί ένα θαύμα απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ για να ελπίζει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Φερέρ χρειάστηκε δύο ώρες για κερδίσει με 6-1, 7-6(3), 6-2 τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Γκραν Σλαμ. Στον ισπανικό «εμφύλιο» για το τρόπαιο οι αριθμοί σαφώς δεν είναι υπέρ του. Αντιμετωπίζει τον τενίστα που έχει κατακτήσει επτά φορές το Ρολάν Γκαρός, ο οποίος στον επικό ημιτελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε ότι είναι ακόμη ο «βασιλιάς» στη χωμάτινη επιφάνεια παρά τις περιπέτειες με το γόνατό του. Μοναδική αχτίδα ελπίδας για τον Φερέρ το γεγονός ότι στις 23 φορές που έχει αντιμετωπίσει τον Ναδάλ, έχει καταφέρει να κερδίσει τις τέσσερις αναμετρήσεις.

O κατακτητής του τίτλου θα παραλάβει την Κυριακή το τρόπαιο από τα χέρια του Γιουσέιν Μπολτ, καθώς ο έξι φορές Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν είναι επίτιμος καλεσμένος της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ