Εκοψαν την εμφάνιση με μπικίνι από τα Μις Κόσμος: Τυλιγμένες με ένα κομμάτι ύφασμα θα εμφανισθούν οι υποψήφιες - iefimerida.gr

Εκοψαν την εμφάνιση με μπικίνι από τα Μις Κόσμος: Τυλιγμένες με ένα κομμάτι ύφασμα θα εμφανισθούν οι υποψήφιες

Εκοψαν την εμφάνιση με μπικίνι από τα Μις Κόσμος: Τυλιγμένες με ένα κομμάτι ύφασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμφάνιση με μαγιό των υποψηφίων για τα Μις Κόσμος αποφάσισαν να αφαιρέσουν οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού. Ο λόγος; Το γεγονός ότι τα καλλιστεία φέτος διεξάγονται στο Μπαλί και επιθυμία των διοργανωτών είναι να μην προσβάλουν τα παραδοσιακά μουσουλμανικά έθιμα της Ινδονησίας.

Η απαγόρευση αυτή, θα ισχύσει μόνο για φέτος και οι διαγωνιζόμενες θα εμφανισθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής με σάρονκς, δηλαδή τυλιγμένες με ένα κομμάτι ύφασμα, κάτι σαν.. παρεό (σε ελεύθερη μετάφραση).

Το ανδρικό κοινό, λοιπόν, που ανυπομονεί να θαυμάσει τα σώματα των κοριτσιών φέτος θα μπει στη διαδικασία να μαντέψει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τα σάρονκς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ