Ενοπλος άνοιξε πυρ έξω από κολέγιο στις ΗΠΑ - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες και ένα νεκρό - iefimerida.gr

Ενοπλος άνοιξε πυρ έξω από κολέγιο στις ΗΠΑ - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες και ένα νεκρό

Νέο ξέσπασμα βίας στις ΗΠΑ- Πυροβολισμοί κοντά σε Κολέγιο με αρκετούς τραυματίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» σήμανε σε Κολέγιο στη Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ, όταν άρχισαν να πέφτουν «βροχή» οι πυροβολισμοί πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του. Αγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων, ενώ γίνεται αναφορά για τουλάχιστον ένα νεκρό.

Οι αρχικές πληροφορίες είναι ασαφείς. Ο ύποπτος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στο οποίο φοιτούν 34.000 άτομα.

Ακόμη δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές, απλά αναφέρουν τραυματίες, χωρίς να καθορίζουν τον αριθμό τους ή τη σοβαρότητα της κατάστασής τους. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν δεκάδες πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις συγκεχυμένες πρώτες πληροφορίες, οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως κάποιος βρίσκεται σε δρόμο έξω από το Κολέγιο και πυροβολεί διερχόμενα αυτοκίνητα, μεταξύ τους και ένα λεωφορείο. Παράλληλα ο δράστης φέρεται να συνδέεται με πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στο Κολέγιο, η οποία στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων σύμφωνα με το Associated Press.

Στην περιοχή είχε προγραμματίσει επίσκεψη και ο Μπαράκ Ομπάμα αυτή την ημέρα, σε γεύμα για φιλανθρωπικό σκοπό σε σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Κολέγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ