Αρχισε το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Αρχισε το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχισαν στη Θεσσαλονίκη οι διαδικασίες του προσυνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το πρωί της Κυριακής με ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς».

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις κλιμακίων της ΝΔ με φορείς από από ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, ενώ το Σάββατο θα γίνει συζήτηση με θέμα «Ασφαλής Ελλάδα στο διεθνές γίγνεσθαι», με ομιλητές βουλευτές και επιστήμονες.

Την Κυριακή, στη θεματική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί με τίτλο «Ελλάς- Ευρώπη-Κόσμος . Ασφάλεια για τον πολίτη - Όραμα για το έθνος», θα μιλήσουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θοδωρής Καραόγλου, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης και αρκετοί άλλοι βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ