Βουλευτές και τραπεζίτες στη Βοσνία, έμειναν εγκλωβισμένοι στο Κοινοβούλιο από το εξαγριωμένο πλήθος - iefimerida.gr

Βουλευτές και τραπεζίτες στη Βοσνία, έμειναν εγκλωβισμένοι στο Κοινοβούλιο από το εξαγριωμένο πλήθος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες έμειναν πάνω από 1.500 άτομα στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, καθώς διαδηλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την γραφειοκρατία που παρεμποδίζει την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων, απέκλεισαν στην είσοδο.

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους, ήταν και αρκετοί βουλευτές και ξένοι τραπεζίτες, οι οποίοι περίμεναν να τερματιστεί η διαμαρτυρία. Οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν όταν έγιναν δεκτοί από την ύπατο εκπρόσωπο της διεθνούς κοινότητας στη Βοσνία και του ζήτησαν να δεσμευθεί πως θα προχωρήσει σε ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων λόγω της μη υιοθέτησης νόμου για τον ενιαίο αριθμό ταυτότητας και ότι θα συγκαλέσει συνεδρίαση του Συμβουλίου για την Εφαρμογή της Ειρήνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ