Ρολάν Γκαρός: Πρώιμος τελικός, κόντρα Ναδάλ- Τζόκοβιτς στους «4» - iefimerida.gr

Ρολάν Γκαρός: Πρώιμος τελικός, κόντρα Ναδάλ- Τζόκοβιτς στους «4»

Ρολάν Γκαρός: Πρώιμος τελικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζευγάρι του περσινού τελικού του Ρολάν Γκαρός θα συναντηθεί ένα...βήμα νωρίτερα φέτος. Ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεκδικήσουν το ίδιο «εισιτήριο» στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Ο κάτοχος του τροπαίου Ναδάλ απέκλεισε με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 6-1) τον Στάνισλας Βαβρίνκα και εξασφάλισε ότι θα «μονομαχήσει» και φέτος με τον Τζόκοβιτς στο Γαλλικό Οπεν. Το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε με 3-0 σετ (6-3, 7-6(5), 7-5) του Γερμανού Τόμι Χάας και προκρίθηκε για δωδέκατη σερί φορά σε ημιτελικό Γκραν Σλαμ. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Γάλλος Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά και ο Ισπανός Νταβίντ Φερέρ.

Στις γυναίκες, η περσινή νικήτρια Μαρία Σαράποβα έκαμψε με 2-1 σετ (6-0, 4-6, 6-3) την αντίσταση της Γελένα Γιάνκοβιτς και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Βικτορία Αζαρένκα που επικράτησε εύκολα της Μαρί Κιριλένκο με 2-0 σετ (7-6, 6-2). Στον άλλο ημιτελικό η περσινή φιναλίστ Σάρα Εράνι θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σερένα Ουίλιαμς για να φτάσει ξανά στον τελικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ