Αναβλήθηκε η δίκη του Ντέμη Νικολαΐδη για τα χρέη της ΑΕΚ προς το δημόσιο - Απουσίαζε η αρμόδια εφοριακός - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η δίκη του Ντέμη Νικολαΐδη για τα χρέη της ΑΕΚ προς το δημόσιο - Απουσίαζε η αρμόδια εφοριακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του Ντέμη Νικολαϊδη για την υπόθεση των χρεών της ΑΕΚ προς το Δημόσιο. Οι οφειλές της ΠΑΕ ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν αφορά μόνο την περίοδο προεδρίας του πρώην προέδρου της «Ενωσης», αλλά και τις επόμενες διοικήσεις.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε για δύο λόγους. Ο βασικός ήταν η απουσία της αρμόδιας εφοριακού που είχε κληθεί να καταθέσει. Λέγεται, μάλιστα, πως η εφοριακός είχε στείλει επιστολή που έλεγε ότι δεν είναι υποχρέωσή της να παραστεί στη δίκη. Η έδρα αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή της δίκης και να κλητεύσει υποχρεωτικά της δημόσια υπάλληλο.

Οπως τονίστηκε από το προεδρείο η παρουσία της είναι κρίσιμη γιατί αυτή θα επιβεβαιώσει αν τα έγγραφα που καταθέτει ο Ντέμης Νικολαΐδης τον απαλλάσσουν των κατηγοριών.

Αίτημα αναβολής, πάντως, κατέθεσε και η πλευρά του κ. Νικολαϊδη, ο οποίος ήταν παρόν στη διαδικασία, προκειμένου να προσδιοριστούν από τα χρέη του καταλόγου, τα ποσά εκείνα που φέρονται να αφορούν τη δική του υπόθεση. Οπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης το αίτημα έχει στόχο να καταδείξει αν υπάρχουν και σε ποιο ύψος είναι τα πραγματικά χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη θητεία του πρώην ποδοσφαιριστή. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 10 Απριλίου 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ