Γελάνε μαζί του - Οι όλο και πιο γελοίες ενδυματολογικές επιλογές του ποπ ειδώλου Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί του - Οι όλο και πιο γελοίες ενδυματολογικές επιλογές του ποπ ειδώλου Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Δευτέρα που μας πέρασε το ίνδαλμα των απανταχού ανήλικων κορασίδων, Τζάστιν Μπίμπερ, παρακολούθησε παιχνίδι μεταξύ των Heat και των Pacers, φορώντας γυαλιά ηλίου σε εσωτερικό χώρο, υπερμεγέθες καπέλο με γείσο από δέρμα φιδιού, δερμάτινο μπλουζάκι και χρυσές αλυσίδες.

Από τα γελοία Chanel σκουφιά για σκιέρ, τα οποία τουιτάρει ως «Channel», μέχρι τα υπέρ το δέον φαρδιά παντελόνια που κάθε τόσο είναι υποχρεωμένος να τα μαζεύει από το πάτωμα, ο νεαρός έχει αφήσει πίσω του το clean cut ύφος που τον εδραίωσε στις συνειδήσεις των ανήλικων θαυμαστών του, επιδιδόμενος πλέον σε έναν ανελέητο αγώνα με τον ίδιο του τον εαυτό, με απώτατο ζητούμενο την αυτογελοιοποίησή του.

Μα δεν έχει στυλίστες και μάνατζερς αυτό το παιδί;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ