«Πόρτα» στον Ερντογάν έριξε ο βασιλιάς του Μαρόκου - iefimerida.gr

«Πόρτα» στον Ερντογάν έριξε ο βασιλιάς του Μαρόκου

«Πόρτα» στον Ερντογάν έριξε ο βασιλιάς του Μαρόκου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψυχρή ήταν υποδοχή που επιφύλαξε η ηγεσία του Μαρόκου στον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, με ΜΜΕ της Τουρκίας αλλά και της αραβικής χώρας της Αφρικής, να κάνουν λόγο για «πόρτα» που έριξε ο βασιλιάς το Μαρόκο, Μοχάμεντ.

Σε δημοσίευμα της η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, αφήνει να εννοηθεί πως ο βασιλιάς Μοχάμεντ αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Ερντογάν, μετά την εξέγερση των Τούρκων πολιτών αλλά και την εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός του Μαρόκο «Yabiladi», αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό ο βασιλιάς Μοχάμεντ να μην καλωσόρισε τον Ερντογάν επειδή ο Τούρκος πρωθυπουργός κατά την διάρκεια περιοδείας του σε χώρες της «Αραβικής Ανοιξης» το 2011 δεν είχε επισκεφθεί τη χώρα.

Πάντως, το πρωθυπουργικό γραφείο του Ερντογάν, αναφέρει πως ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν συναντήθηκε με τον Μαροκινό Βασιλιά γιατί ο δεύτερος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ