Η Ολγα Κεφαλογιάννη διαφημίζει την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη -Προσελκύοντας νέους επισκέπτες [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ολγα Κεφαλογιάννη διαφημίζει την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη -Προσελκύοντας νέους επισκέπτες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ταξίδεψε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για να προσελκύσει νέους επισκέπτες στην Ελλάδα. Η κυρία Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με στελέχη ομογενειακών φορέων και εκπροσώπους ταξιδιωτικών οργανισμών.

Η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και με τον δημοσιογράφο, Τζορτζ Στεφανόπουλο τον ελληνικής καταγωγής σύμβουλο για πολιτικά θέματα του προέδρου Μπιλ Κλίντον.

Συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα που αφορούν στην Ελλάδα αλλά και στην περιφερειακή γεωπολιτική σκηνή. Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος άκουσε με ενδιαφέρον όλα όσα αφορούν στη χώρα μας, τις προσπάθειες που γίνονται από την κυβέρνηση ώστε να ξαναβγεί η χώρα στις αγορές, ενώ ενδιαφέρθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να ξαναγίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική στα ζητήματα τουρισμού.

Μάλιστα ο Ελληνοαμερικανός, δημοσιογράφος δεσμεύτηκε να βοηθήσει το δύσκολο έργο της Ελλάδας με όλες τις δυνάμεις του.

Η κ.Κεφαλογιάννη από την πλευρά της τόνισε πως η εικόνα της Ελλάδας βελτιώθηκε σημαντικά, ο ελληνικός τουρισμός παρουσιάζει μεγάλη ανάκαμψη και το μήνυμα ότι η χώρα μας είναι ασφαλής και φιλόξενος προορισμός, βρίσκει όλο και πιο ευρεία απήχηση.

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά στις προσπάθειες που καταβάλλονται στο θέμα των απευθείας αεροπορικών πτήσεων ΗΠΑ-Ελλάδας, στην αντιμετώπιση της αντιτουριστικής συμπεριφοράς ανάμεσα σε πολίτες, στη "ζημιά που προκαλούν" διάφορες απεργίες όταν επηρεάζουν τη λειτουργία τουριστικών και αρχαιολογικών χώρων, έχοντας αρνητικό αντίχτυπο.

Επίσης, αναφέρθηκε στις "επενδυτικές ευκαιρίες", σημειώνοντας τη σχετική νομοθεσία με το «one-stop-shop» και στις διευκολύνσεις που προσφέρονται σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη διαφημίζει την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη -Προσελκύοντας νέους επισκέπτες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ