Τιμή... γνωριμίας 25.000 δολάρια έχει η Μπιγιονσέ - iefimerida.gr

Τιμή... γνωριμίας 25.000 δολάρια έχει η Μπιγιονσέ

Τιμή... γνωριμίας 25.000 δολάρια έχει η Μπιγιονσέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους φαν της, θα ήταν όνειρο ζωής να δουλέψουν δίπλα στη Μπιγιονσέ έστω και για μία ημέρα. Τώρα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το δικαίωμα. Αρκεί να διαθέτουν 25.000 δολάρια καθώς αυτή είναι η... τιμή γνωριμίας της σταρ.

Η Μπιγιονσέ αποφάσισε να «δημοπρατήσει» τον εαυτό της για καλό σκοπό. Ετσι προσφέρει σε έναν τυχερό την ευκαιρία να δουλέψει για μία ημέρα στα παρασκήνια της συναυλίας της στο Λος Αντζελες την 1η Ιουλίου. Ο πλειοδότης, θα περάσει την ημέρα στην γκαρνταρόμπα της παγκόσμιας περιοδείας της Μπιγιονσέ, μαζί με τη μητέρα της τραγουδίστριας Τίνα Νόουλς, θα συναντήσει βέβαια την σταρ και θα έχει δύο VIP εισιτήρια για τη συναυλία.

Στη δημοπρασία, που γίνεται στο Charitybuzz, η αξία του «πακέτου» έχει εκτιμηθεί στα 25.000 δολάρια, ενώ οι προσφορές έως τώρα φτάνουν στις 11.500. Τα έσοδα θα διατεθούν σε καμπάνια που στηρίζει η Μπιγιονσέ για την καταπολέμηση του υποσιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ