Οι Ελληνες celebrities «κουνήθηκαν» και το σχολίασαν μέσω twitter - iefimerida.gr

Οι Ελληνες celebrities «κουνήθηκαν» και το σχολίασαν μέσω twitter

MENEGAKI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 5 το πρωί στην Αττική δεν έμεινε ασχολίαστη από παρουσιαστές και καλλιτέχνες που βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το θέμα με τους followers τους.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά:«Καλημέρα παιδιά! Εσείς κουνηθήκατε τα ξημερώματα; Ή κοιμάστε τόσο βαριά που δεν καταλαβαίνετε τίποτα;»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Κουνημένες καλημέρες... Ραντεβού στις 10 στο πρωινό mou για μα ώρα σήμερα».

Ο δε Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε: « Άρχισαν τα κούνια μπέλα... την κάτσαμε... περιμένοντας τον επόμενο... ύπνος τέλος... αχχ» και πρόσθεσε: «Ας μην γίνει άλλος σεισμός»!

Η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε: «Βρε καλώς τον εγκέλαδο! Τι έγινε πουλάκια μου τα χρειαστήκαμε; Καλημέρα!»

Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολίασε: «Γιατί σεισμό στο ρεπό μου, ε;» για να πάρει την απάντηση από τον Χάρη Βαρθακούρη: «Ωστε να είσαι μαζί με την οικογένειά σου». Ο Γιώργος του απάντησε: «Η οποία κοιμάται ανενόχλητη κι εγώ έχω φανταστεί όλα τα πιθανά μαγκάιβερ σενάρια σωτρηρίας σε περίπτωση...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ