Απίστευτες πόζες για μία φωτογραφία - Η εναλλακτική χρήση των κινητών [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτες πόζες για μία φωτογραφία - Η εναλλακτική χρήση των κινητών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του iphone και λόγος για τον οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία smartphones είναι αναμφισβήτητα η κάμερα του. Σύμφωνα μάλιστα με την Apple κάθε μέρα πιο πολλές φωτογραφίες δημιουργούνται από ένα iphone παρά από κάθε άλλη camera. Όμως πως χρησιμοποιούνε οι νέοι την κάμερα του τηλεφώνου τους;

Ο λόγος γίνεται για μια παρέα νέων από την Μινεάπολη των ΗΠΑ. Η Gwen Hutchens και ο Steven George δημιούργησαν ως απάντηση σε ένα διαφημιστικό σποτάκι της εταιρείας παραγωγής του iphone ένα δικό τους βίντεο, το οποίο περιγράφει κάποιες περιπτώσεις χρήσης της φωτογραφικής μηχανής του κινητού, οι οποίες μάλλον πλησιάζουν περισσότερο την πραγματικότητα σε σχέση με το αυθεντικό βίντεο της Apple. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αρχικό σποτάκι και στη συνέχεια το σατυρικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone νέοι φωτογραφίες Gwen Hutchens
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ