Ερντογάν: Οι διαδηλωτές είναι τρομοκράτες - iefimerida.gr

Ερντογάν: Οι διαδηλωτές είναι τρομοκράτες

Ερντογάν: Οι διαδηλωτές είναι τρομοκράτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαδηλωτές στην Τουρκία βαδίζουν «χέρι-χέρι με την τρομοκρατία» είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζοντας πως όσοι κατεβαίνουν στους δρόμους των πόλεων της Τουρκίας υποκινούνται από αντικυβερνητικές οργανώσεις και έχουν προκαλέσει τις πιο έντονες ταραχές στη χώρα εδώ και χρόνια.

Ετσι ο Ερντογάν αποφάσισε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά και να προκαλέσει ακόμα περισσότερο το κοινό αίσθημα με την απάντηση που έδωσε σχετικά με τις μαζικές διαμαρτυρίες που εκτυλίσσονται από την Παρασκευή σε πολλές πόλεις της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός επιμένει να απορρίπτει τις διαμαρτυρίες λέγοντας ότι αποτελούν το έργο των εχθρών του, οι οποίοι ποτέ δεν συμβιβάστηκαν με την επιτυχία του κόμματός του, το οποίο έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογές. «Αυτές είναι διαδηλώσεις που έχουν οργανωθεί από εξτρεμιστικά στοιχεία. Δεν θα υποκύψουμε σε αυτούς που βαδίζουν χέρι-χέρι με την τρομοκρατία»,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ