Ο δύσκολος δρόμος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- Οι πιθανοί αντίπαλοι - iefimerida.gr

Ο δύσκολος δρόμος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- Οι πιθανοί αντίπαλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στα πλέι οφ, εξασφάλισε θέση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον καταστρώνει σχέδια για τους αντιπάλους που θα πρέπει να αποκλείσει για να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το έργο του ΠΑΟΚ βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο ενός εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ Χάρκιβ και Φενέρμπαχτσε κι ακολούθως στα πλέι οφ θα τον περιμένουν -αν περάσει- μια από τις Αρσεναλ, Μίλαν, Σάλκε και δύο εκ των Λιόν, Ζενίτ ή Αϊντχόφεν.

Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουλίου και τα ματς 30 ή 31 Ιουλίου και 6 ή 7 Αυγούστου, ενώ αν καταφέρει να περάσει στα play-offs θα μάθει τον αντίπαλο στις 9 Αυγούστου και τα ματς θα γίνουν 20 ή 21 και 27 ή 28 Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος από την UEFA και θα πρέπει να αγωνιστεί σε τρία ματς σε άδεια Τούμπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ