Οι Bon Jovi είπαν «όχι» στην κρίση -Μείωσαν την τιμή στα εισιτήρια σε τη συναυλία τους στη Μαδρίτη - iefimerida.gr

Οι Bon Jovi είπαν «όχι» στην κρίση -Μείωσαν την τιμή στα εισιτήρια σε τη συναυλία τους στη Μαδρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει την Ισπανία και έχει παρασύρει στην ανεργία πολλούς Ισπανούς φαίνεται πως συγκίνησε, αλλά και θορύβησε τους Bon Jovi, οι οποίοι αποφάσισαν να μειώσουν το κόστος των εισιτηρίων για τη συναυλία τους στη Μαδρίτη, στις 27 Ιουνίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται πλέον από 18 έως 39 ευρώ και είναι κάτω από το μισό της αρχικής τους αξίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος, Jon Bon Jovi, εξήγησε στην ισπανική εφημερίδα το λόγω που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση: «Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το πρόγραμμα της περιοδείας μας για το άλμπουμ 'What about now' κάναμε μία έρευνα σχετικά με την οικονομική κατάσταση των χωρών όπου θα εμφανιζόμασταν και διαπιστώσαμε ότι η Ισπανία θα ήταν εκτός πλάνου. Ωστόσο, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μίας χώρας που αγαπάω και η οποία με στηρίζει επί 30 χρόνια».

Βέβαια οι αρχικές ακριβές τιμές θα ήταν απαγορευτικές για να γίνει η συναυλία sold out.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ