Τα ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε να είσαστε εριστικοί με τους συναδέλφους σας και προσπαθείστε να είστε πιο συνεργάσιμοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοήθησει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε.

Ταύρος

Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή για όσους νιώθουν σίγουροι μέσα σε μια σχέση. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

Δίδυμοι

Δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζεται και στον αισθηματικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια αυτήν την περίοδο. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες.

Καρκίνος

Ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή, είναι ο ερωτικός. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Παράλληλα θα σας απασχολήσουν και περιουσιακά σας θέματα, που θα πρέπει να τα χειριστείτε κατάλληλα, βάζοντας ένα οριστικό τέλος. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα.

Λέων

Θα προσπαθήσετε να περάσετε από την θεωρία στην πράξη, βάζοντας άμεσα κάποια σχέδια σας σε εφαρμογή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι ευθύνες σας θα αυξηθούν, πράγμα που θα σας αγχώσει καθώς θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

Παρθένος

Κινηθείτε προσεκτικά προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Όσοι από εσάς είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλλετε τον εγωισμό σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Ζυγός

Μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα αποτελέσει ένα πεδίο έντονης δράσης. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ζωή πιο ρεαλιστικά. Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Σκορπιός

Αν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παράταση σε αυτή τη σχέση. Αρπάξτε σημαντικές ευκαρίες που θα σας δοθούν και μην επαναπαυτείτε, μέχρι να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει. Διώξτε το φόβο και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις.

Τοξότης

Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

Αιγόκερως

Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Θα βάλλετε προτεραιότητες στη ζωή σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι γνωριμίες που θα κάνετε μέσα από τη δουλειά σας θα είναι αρκετές, γι΄αυτό φροντίσετε να τις αξιοποιήσετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε.

Υδροχόος

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα. Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Κινηθείτε με διπλωματία και μην χάνετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικοί για τυχόν καβγαδάκια με το ταίρι τους. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους.

Ιχθείς

Ο ερωτικός τομέας είναι ο πιο ευνοημένος. Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται θετικός αρκεί να περιορίσετε τον εγωισμό σας και μια διάθεση για αυστηρή κριτική που έχετε. Ο ερωτικός σας σύντροφος σας υποστηρίζει και δείχνει κατανόηση. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας. Ωστόσο όσοι έχετε μια μόνιμη μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ