Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια οικονομικής φύσεως και μην προβείτε σε επενδύσεις ή οικονομικούς διακανονισμούς. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση.

Ταύρος

Αποφύγετε τις υπερβολές στους χειρισμούς για να έχετε μεγάλες πιθανότητες να ελέγξετε τις καταστάσεις με επιτυχία. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Ευνοείστε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα.

Δίδυμοι

Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Ο τομέας της δουλειάς σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Οι προσωπικές σχέσεις απέσπασαν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτό το καλοκαίρι. Στον ερωτικό τομέα οι τάσεις είναι αντιφατικές.

Καρκίνος

Αποφύγετε περιττές σπατάλες και άσκοπες αγορές και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση.

Λέων

Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Οι ελεύθεροι θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε καινούργια έξοδα. Στον επαγγελματικό σας τομέα να είσαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, γιατί θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι δρουν πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να σας βλάψουν.

Παρθένος

Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Ζυγός

Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διώξετε ανασφάλειες και φοβίες που έχετε και να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.

Σκορπιός

Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους.

Τοξότης

Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Πολλοί από εσάς θα προβείτε σε ανακαίνιση του χώρου που μένετε, θα αλλάξετε στέγη, ή θα σκεφτείτε μια αγορά ακινήτου. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει.

Αιγόκερως

Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Έτσι αυτές τις μέρες θα αρχίσουν να σας ελκύουν δυναμικά άτομα ιδιαίτερα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά.

Υδροχόος

Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά – σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Ιχθείς

Αυτή την περίοδο θα εργαστείτε σκληρά αλλά στο τέλος θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα εισπράξετε ηθική και υλική ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες σας. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Προσπαθήστε οι δεσμευμένοι του ζωδίου να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σας. Στην αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά με πολύ δυσκολία θα κρατήσει.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ