Τα ζώδια της Τρίτης κάνουν μπαμ! - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης κάνουν μπαμ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντίθεση Ήλιου και Πλούτωνα φέρνει σ’ όλα τα ζώδια έναν εκνευρισμό παραπάνω. Οδηγίες προς ναυτιλομένους για να αποφύγουμε τις εκρήξεις.

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου και Πλούτωνα σε κάνουν να μην ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Δεν είναι ότι δεν έχεις υπομονή, είναι όμως ότι μερικές φορές ακόμα και η υπομονή κουράζεται. Μάθε από τις πόρτες που κλείνουν και μπες με σοφία σ’ αυτές που είναι ανοιχτές. Ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Πότε θα το πάρεις απόφαση να πας παραπέρα;

Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου και Πλούτωνα σε τρελαίνει. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρεις τι σου φταίει, αλλά ξέρεις ότι κάτι σου φταίει και θέλεις να το ανακαλύψεις. Κουραστικό δεν είναι να αναζητάς το πώς και το γιατί του παραλογισμού σου; Διάθεση είναι, θα χαλάσει, θα ξαναφτιάξει. Συνδέσου με πιο χαμογελαστά κομμάτια της ζωής σου και όλα θα βελτιωθούν, αφού, μεταξύ μας, ποτέ δεν χάλασαν.

Δίδυμοι

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε κάνει κομματάκι πιο νευρικό, όμως πριν χτυπήσεις τη γροθιά σου στο τραπέζι ξανασκέψου το. Είναι καλύτερα πριν την έκλειψη την 1η Ιουλίου να αφήσεις και τίποτα να πέσει κάτω. Με το μέλι θα τραβήξεις πιο πολύ από ό,τι με το ξύδι. Με την Αφροδίτη ακόμα στο ζώδιό σου ο έρωτας σε καλεί στα κεραμίδια και εσύ σαν γάτος φουντωτός είσαι έτοιμος να αποδεχτείς το κάλεσμα. Όμως και εκεί πριν δράσεις σκέψου το ξανά και ξανά και ξανά.

Καρκίνος

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αυτές τις μέρες θα σε βοηθήσει να προσποιηθείς την κουφή/ο προκειμένου να τη βγάζεις καθαρή. Δηλαδή θα σου χτυπάνε και εσύ δεν θα ανοίγεις. Θα σε προκαλούν και δεν θα μιλάς. Αλλά μέσα σου η αλλαγή θα αρχίσει να γίνεται, ενώ εσύ θα κρατάς κλειστούς τους τυχερούς σου άσσους. Δηλαδή άσ’ τους τώρα να λένε κα γρήγορα θα πάρεις το αίμα σου πίσω.

Λέων

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου με τον Πλούτωνα είναι δύστροπη και φέρνει στην επιφάνεια κρυφά μυστικά και ανομολόγητους πόθους. Ναι, πράγματι, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα είναι κάπως άβολα και αυτό το διάστημα κρατάει καιρό, όμως από το να γκρινιάζεις συνέχεια, γιατί δεν κάνεις κάτι να αλλάξεις την πραγματικότητα αυτή;

Παρθένος

Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον πέμπτο οίκο σου και σ’ ακούμε να ρωτάς τι έκανα, τι δεν έκανα, τι θα μπορούσα να κάνω και δεν το έκανα. Άσε τα πολλά προεκλογικά «θα» και ό,τι δεν προχωράει άφησε το να φύγει. Είναι ό,τι πιο έξυπνο θα έχεις κάνει εδώ και καιρό.

Ζυγός

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου φέρνει στην επιφάνεια ένα άγχος αλλά και μια παλιά ανασφάλεια. Δεν χρειάζεται να κοιτάς τι έγινε χθες αλλά τι μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα. Προσγειώσου στο παρόν, συνδέσου με τις πραγματικές σου ανάγκες και θα ‘σαι στον σωστό δρόμο. Στον δρόμο της καρδιάς σου.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο, και έχεις μια τάση να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Έξω από τα δόντια. Βέβαια, αυτό το στυλάκι «Στέλλα, κάνε πίσω κρατάω μαχαίρι» μπορεί να προσκαλέσει και γέλια. Δηλαδή τον δυναμισμό δεν χρειάζεται να τον εκφράσεις σπάζοντας την πόρτα. Μπορείς απλά να την ανοίξεις και να μπεις μέσα. Απέφυγε, δηλαδή, την τσάμπα μαγκιά.

Τοξότης

Αυτές οι μέρες θέλουν κάτι από το βηματισμό και τη χάρη μια μπαλαρίνας. Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα λίγες μέρες πριν από την έκλειψη. Που σημαίνει: Προσοχή, κίνδυνος-θάνατος. Η Αφροδίτη δίνει χείρα βοηθείας στα ερωτικά σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι.

Αιγόκερως

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο εκλείψεων και αυτό σημαίνει ότι πριν τη δράση πρέπει να υπάρχει σκέψη για να μην υπάρχει μετά αντίδραση. Πριν κάνεις το οτιδήποτε πρέπει να έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, λένε, αλλά αυτό το διάστημα δεν σε παίρνει να κάνεις τον κασκαντέρ μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις.

Υδροχόος

Η αντίθεση Ήλιου και Πλούτωνα σού βγάζει έναν γκρρρ εαυτό. Δεν είναι μόνο ότι δείχνεις δόντια, αλλά είσαι αποφασισμένος αν δεν βρεις το δίκιο σου να μην αφήσεις να πέσει τίποτα κάτω. Οκ, πάρ’ το όμως πιο μαλακά. Πριν ωστόσο δράσεις, ξανασκέψου το.

Ιχθείς

Η μέρα είναι αρκετά melancholic και η νύχτα περισσότερο. Μην κάνεις μαύρες σκέψεις, εστιάσου στο θετικό και μην αφήνεις το μαύρο σου κομμάτι να σε τραβάει κάτω. Μην ανησυχείς, η έκλειψη της 1ης Ιουλίου είναι που κάνει αυτά τα απόνερα. Εσύ συνέχισε να... think positive!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ