Aston Martin V12 Vantage S: Η πιο γρήγορη Aston στον αιώνα ύπαρξης της μάρκας - iefimerida.gr

Aston Martin V12 Vantage S: Η πιο γρήγορη Aston στον αιώνα ύπαρξης της μάρκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Aston Martin Vantage είναι με διαφορά το πιο σπορ μοντέλο στη γκάμα της παραδοσιακής βρετανικής εταιρείας που συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Τώρα ως V12 Vantage S και αν εξαιρέσει κανείς τη συλλεκτική και κυριολεκτικά πανάκριβη One-77, είναι και το πιο γρήγορο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η Aston.

Mε τελική που προσεγγίζει τα 330 χιλιόμετρα κι ένα 0-100 που παρόλο που δεν ανακοινώνεται επίσημα θα κατεβαίνει κάτω από τα 4 δεύτερα.

Προκειμένου η Vantage να γίνει τόσο γρήγορη ο ατμοσφαιρικός V12 της των 6.000 κυβικών ανέβηκε από τους 517 ίππους που αποδίδει κανονικά στους 573, αποκρίνεται άμεσα σχεδόν από το ρελαντί, ενώ συνδυάζεται και με ένα πολύ καλό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων που μεταφέρει τη ροπή και την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Φυσικά η Aston Martin V12 Vantage S είναι εξοπλισμένη με ότι κορυφαίο υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία των σπορ κουπέ πολυτελείας (ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, κεραμικό δισκόφρενα κ.λπ.), ενώ εξωτερικά θα την ξεχωρίσετε από τη γρίλια που παραπέμπει στο πρωτότυπο CC100.

Aston Martin V12 Vantage S: Η πιο γρήγορη Aston στον αιώνα ύπαρξης της μάρκας | iefimerida.gr 0
Aston Martin V12 Vantage S: Η πιο γρήγορη Aston στον αιώνα ύπαρξης της μάρκας | iefimerida.gr 1
Aston Martin V12 Vantage S: Η πιο γρήγορη Aston στον αιώνα ύπαρξης της μάρκας | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ