Αυτός είναι ο μουσουλμάνος που επιτέθηκε στον Γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο μουσουλμάνος που επιτέθηκε στον Γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι φωτογραφίες από τον αραβικής καταγωγής άνδρα που επιτέθηκε στον Γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι και συνελήφθη λίγες ημέρες μετά, με τις γαλλικές αρχές να πιστεύουν πως το έγκλημα-καρμπόν με τον αποκεφαλισμό του άγγλου στρατιώτη στο Λονδίνο έχει και αυτό θρησκευτικά κίνητρα.

Ο 22χρονος άνδρας, τον οποίο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μετρό, είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την επίθεση, φέρεται να είπε στην αστυνομία όταν έφτασε στο σπίτι όπου κρυβόταν «ξέρω γιατί ήρθατε», ενώ παράλληλα το defence αναφέρει πως σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, ο άνδρας είπε μια μουσουλμανική προσευχή πριν επιτεθεί με μαχαίρι στον στρατιώτη, γεγονός που εάν ισχύει επιβεβαιώνει την θεωρία πως η επίθεση συνδέεται άμεσα με ακραίες ισλαμιστικές ομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ