ΛΑΟΣ: «Ψυχραιμία να μην επιβεβαιωθεί ο Πάγκαλος» - iefimerida.gr

ΛΑΟΣ: «Ψυχραιμία να μην επιβεβαιωθεί ο Πάγκαλος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kόμματα της αντιπολίτευσης με ανακοινώσεις τους κάνουν λόγο για προβοκάτορες και καταδικάζουν τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει «Όλως περιέργως οι διάφορες ομάδες κουκουλοφόρων εμφανίζονται μαζί με τα ΜΑΤ τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων», «Οι ενέργειες αυτές πρέπει να βρουν την καθολική αποδοκιμασία όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων» προσθέτει η Δημοκρατική Αριστερά.
«Ο λαός και η νεολαία έχουν ένα επιπλέον στοιχείο για να συμπεράνουν ότι το κίνημα που πρώτα απ' όλα φοβούνται το σύστημα, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα άλλα μέσα που το υπηρετούν, είναι το κίνημα στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις, το κίνημα της εργατικής τάξης, που δίνει στο λαό προοπτική. Το ταξικό εργατικό, το ριζοσπαστικό λαϊκό κίνημα ξέρει να παλεύει και να περιφρουρείται από τους προβοκάτορες. Οι αγώνες συνεχίζονται αμείωτοι» προσθέτει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
«Για άλλη μια φορά οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής επιχείρησαν να διαλύσουν τη μαζική ειρηνική συγκέντρωση των χιλιάδων αγανακτισμένων πολιτών ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, αξιοποιώντας την τυχοδιωκτική στάση ανώνυμων κουκουλοφόρων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αίσθηση όμως προκάλεσε η δήλωση του εκπρόσωπου του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστή Αϊβαλιώτη: «Το μικρότερο κακό είναι να αποτελούν τα επεισόδια έργο προβοκατόρων, και το μεγαλύτερο είναι να έχει φτάσει η οργή σε εμπρησμούς, βανδαλισμούς και τραμπουκισμούς. Συνιστούμε ψυχραιμία για να μην επιβεβαιωθεί τελικά ο κ. Πάγκαλος...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ