Παράταση για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών - iefimerida.gr

Παράταση για την συμπλήρωση των μηχανογραφικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 30 Ιουνίου λήγει τελικά η ημερομηνία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων για την εισαγωγή στα Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που απέκτησε εφέτος χαρακτήρα «θρίλερ».

Πρώτα ο ως πρότινις αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας κ. Γ. Πανάρετος ανακοίνωσε την αλλαγή της ημερομηνίας συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, μετά έθεσε το θέμα σε διαβούλευση, για μήνες δεν αποκάλυπτε την νέα προθεσμία που είχε οριστεί και τελικά την ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν την έναρξή της και ενώ δεν είχαν δοθεί καν οι βαθμολογίες των υποψηφίων.

Τώρα, ελέω της προκηρυχθείσας απεργίας από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ αυτή τη φορά, η προθεσμία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου παρατείνεται για δυο ημέρες, δεν λήγει αύριο Τρίτη, 28 του μήνα, αλλά στις 30, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας για να διευκολύνει τους υποψηφίους. «Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της 30ης Ιουνίου», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής, πάντως, μόνο το 1/3 περίπου υποψηφίων έχει υποβάλει οριστικά το μηχανογραφικό του. Το 85% των υποψηφίων έχει καταθέσει προσωρινό μηχανογραφικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ