Η Μέρκελ κατά της διαφθοράς και του ντόπινγκ στα σπορ - iefimerida.gr

Η Μέρκελ κατά της διαφθοράς και του ντόπινγκ στα σπορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανγκελα Μέρκελ δεν ασχολείται με τον αθλητισμό μόνο για να πηγαίνει στον τελικό του Champions League ή σε μεγάλες διοργανώσεις. Γι' αυτό και ήταν ομιλήτρια στο πέμπτο παγκόσμιο συνέδριο υπουργών Αθλητισμού που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο.

«Η διαφθορά και το ντόπινγκ βλάπτουν την εικόνα των σπορ και υπονομεύουν τις αξίες που αντιπροσωπεύει ο αθλητισμός. Για την καταπολέμηση όλων αυτών των φαινομένων είναι απαραίτητο να είμαστε ενωμένοι» είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος. Δεν αναφέρθηκε, βέβαια, στο θέμα της φοροδιαφυγής για να μη θίξει το φίλο της και πρόεδρο της Μπάγερν, Ούλι Χένες.

Η κυρία Μέρκελ ζήτησε ισχυρότερη στήριξη από τις κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια, για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο χώρο των σπορ. «Πρέπει να αγωνιστούμε κατά της εγκληματικότητας στον κόσμο του αθλητισμού» πρόσθεσε σε μια συνέντευξη, η οποία επικεντρώθηκε στις προσπάθειες για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και τη χειραγώγηση των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ