Εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, θα αναλάβει η Μαφία! - iefimerida.gr

Εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, θα αναλάβει η Μαφία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις του έλληνα δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Τάκη Μίχα, φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα BILD, στις οποίες ο δημοσιογράφος προειδοποιεί ότι αν το Κοινοβούλιο εμποδίσει το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου για την κρίση, τότε θα αναλάβει η μαφία.

«Σε περίπτωση κατάρρευσης του νόμου και της τάξης, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι ικανοί να αναλάβουν τα ηνία. Αυτοί είναι τα μέλη του οργανωμένου έγκληματος. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δύναμη. Θα ελέγχουν συνέχεια τη δράση. Ακριβώς αυτό θα συνέβαινε. Αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε παντού στον κόσμο. Εάν το κράτος καταρρεύσει, τότε το αποτέλεσμα δεν είναι μια επανάσταση με την κλασσική έννοια. Αντ’ αυτού, οργανωμένες συμμορίες αναλαμβάνουν την εξουσία. Αυτό συμβαίνει στη Λατινική Αμερική, την Αφρική, παντού», τονίζει ο δημοσιογράφος.

Ο Τάκης Μίχας, ο οποίος αυτή τη περίοδο γράφει βιβλίο για το ελληνικό σύστημα, θεωρεί ότι στη χώρα μας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι πραγματικά, όπως τόνισε στη BILD.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Bild Τάκης Μίχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ