Προφυλακιστέος ο Αφγανός που πέταξε σε γκρεμό στην Κέρκυρα την 20χρονη - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο Αφγανός που πέταξε σε γκρεμό στην Κέρκυρα την 20χρονη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 17χρονος -όπως ισχυρίζεται- Αφγανός ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε βίαια και στη συνέχεια πέταξε σε γκρεμό, στη θέση Μουράγια της πόλης της Κέρκυρας, 20χρονη φοιτήτρια.

Τόσο ο ανακριτής, όσο και ο εισαγγελέας έκριναν τον 17χρονο προφυλακιστέο, ενώ όσον αφορά το θέμα της ηλικίας του και αν λέει την αλήθεια ότι είναι ανήλικος και δεν το χρησιμοποιεί ως τέχνασμα για να δικαστεί με άλλους όρους, η συνήγορός του που ορίστηκε αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο δήλωσε: «Δεν έχει διαπιστωθεί η ηλικία του φερόμενου ως δράστη. Ο ίδιος δήλωσε τη συντριβή του ενώπιον της παθούσας. Ενήργησε υπό καθεστώς πανικού και όπως είπε, εάν γύριζε το χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανε, έχει και εκείνος αδελφές. Επανέλαβε τη συγνώμη του ενώπιον του ανακριτή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ