«Ο αντιρρησίας Αντώνης Σαμαράς» - iefimerida.gr

«Ο αντιρρησίας Αντώνης Σαμαράς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιευμα της γερμανικής εφημερίδας, Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την άρνηση του να ψηφήσει το μεσοπρόθεσμο.

Στο άρθρο του Μίχαελ Μάρτενς αναφέρεται η πολιτική διαδρομή Σαμαρά με ιδιαίτερη μνεία στη διένεξη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την ονομασία της ΠΓΔΜ: «Ο Αντώνης Σαμαράς πυροδότησε όσο κανένας άλλος την εθνική υστερία...και το 1992, όταν ζήτησε το κλείσιμο των συνόρων προς την μικρή βαλκανική χώρα απεπέμφθη από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη».

Και η εφημερίδα καταλήγει: «Ο κ.Σαμαράς λέει ότι δεν αντιτίθεται στην φιλελευθεροποίηση της οικονομίας, ούτε στις ιδιωτικοποιήσεις, και υποστηρίζει τώρα ότι οι συνεχείς φορολογικές αυξήσεις οξύνουν περισσότερο την ύφεση. Με τις θέσεις αυτές συμφωνούν και πολλοί ειδικοί, αλλά παρ' όλα αυτά παραμένει η υποψία ότι γι' αυτόν δεν μετράει η ουσία, αλλά επιδιώκει απλώς την εύνοια του εκλογικού σώματος στις επόμενες εκλογές.
Όμως με δεδομένα τα ελάχιστα περιθώρια ελιγμών που διαθέτει πια η Αθήνα, αναρωτιέται κανείς, εάν ο Σαμαράς επιθυμεί πραγματικά να κερδίσει τις εκλογές και αν ναι, γιατί;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Πολίτικη Αντώνης Σαμαράς FAZ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ