Τσίπρας: Καλώ τον πρωθυπουργό σε debate στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει - iefimerida.gr

Τσίπρας: Καλώ τον πρωθυπουργό σε debate στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν δεν έρχεται στη Βουλή, τον καλώ όπου θέλει, είτε στη Βουλή, είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια». Ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά για μια τηλεοπτική αναμέτρηση, γιατί όπως επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός κρύβεται».

Μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε, γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;». Και πρόσθεσε: «Στη Βουλή έρχεται μια φορά στους έξι μήνες».

Οσο για το debate, είπε ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο πρωθυπουργός. «Πρέπει να μιλήσουμε με επιχειρήματα και να αντιπαρατεθούμε, να δει ο ελληνικός λαός "άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο";», κατέληξε.

Λίγη ώρα αργότερα συνομιλητές του πρωθυπουργού απαντούσαν λέγοντας «οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του. Εν τω μεταξύ ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ