Καφέ στη Ν. Υόρκη σερβίρει μπέικον με επικάλυψη σοκολάτας και νιφάδες χρυσού - iefimerida.gr

Καφέ στη Ν. Υόρκη σερβίρει μπέικον με επικάλυψη σοκολάτας και νιφάδες χρυσού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή η ψύχωση των Αμερικανών με το μπέικον. Ένα Καφέ στη Ν. Υόρκη όμως φρόντισε να του δώσει μία «νότα» πολυτέλειας. Και πλέον ο χαρακτηρισμός «πλούσιο» δεν αναφέρεται μόνο στο ποσοστό λίπους του συγκεκριμένου αλλαντικού. Στο εν λόγω καφέ, λοιπόν, που συχνά πειραματίζεται με περίεργους συνδυασμούς στα πιάτα του, σερβίρεται πλέον μπέικον με επικάλυψη σοκολάτας και πασπαλισμένο με νιφάδες χρυσού 23 καρατίων.

Το συγκεκριμένο πιάτο, που θα υπάρχει στο μενού για περιορισμένο χρόνο, προσφέρεται έναντι 40 δολαρίων ανά λωρίδα μπέικον, ή με 99 δολάρια για μία μερίδα των τριών. Ο σεφ του Καφέ, Γουέσλι Κλάιν, έχει συνδυάσει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο αλλαντικό με τη σοκολάτα, αλλά αναζητούσε κάτι νέο.

Οι βρώσιμες νιφάδες χρυσού επίσης δεν είναι ένα νέο συστατικό για τους σεφ στη Ν. Υόρκη, που καταφεύγουν σε αυτό το εύρημα προκειμένου να δημιουργήσουν πολυτελή πιάτα. Πέρυσι για παράδειγμα ένα ρεστοράν της πόλης παρουσίασε το «Le Burger Extravagant», ένα μπέργκερ που περιελάμβανε από μαύρη τρούφα έως χαβιάρι, ενώ ήταν πασπαλισμένο βέβαια με χρυσό 24 καρατίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ