Αγανακτισμένοι συρρέουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Αγανακτισμένοι συρρέουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από Κρήτη, από Κέρκυρα, από Πελοπόννησο... οι Αγανακτισμένοι από όλες τις γωνιές της Ελλάδας καταφθάνουν με κάθε μέσο στην Αθήνα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος.

Με ένα λεωφορείο και πολλά αυτοκίνητα ταξίδεψαν σήμερα Αγανακτισμένοι από την Κέρκυρα στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο διήμερο αποκλεισμό της Βουλής.

Οι Αγανακτισμένοι της Κορίνθου σήμερα, θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Περιβολάκια και στη συνέχεια θα κινηθούν προς την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση του Συντάγματος.

Τέλος θερμή ήταν η υποδοχή των Αγανακτισμένων της Κρήτης που έφτασαν σήμερα στην Αθήνα με πλοία και οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ