Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Μαΐου

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για την πραγμάτωση των στόχων σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας.

Ταύρος

Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνέπειες στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι

Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Μπερδέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αναβολές και καθυστερήσεις, θα σας αγχώσουν και θα σας εκνευρίσουν. Στα οικονομικά σας, έχετε ήδη προγραμματίσει τις επόμενες σας κινήσεις, που αφορούν την βελτίωση του εισοδήματος σας. Στον οικονομικό σας τομέα αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και τα μεγάλα διλήμματα δεν λείπουν. Καλό θα είναι όμως να περιορίσετε τις ζήλιες και την κτητικότητα για να μην χαλάσετε σχέσεις που αξίζουν. Μπορεί να έχει κάνει και εκείνος λάθη αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε, ότι σιγά – σιγά ότι θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Λέων

Δεν αποκλείετε να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε και σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν και θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στoν αισθηματικό σας τομέα εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αρχίσουν να ισορροπούν λίγο τα πράγματα με το ταίρι σας και θα βγάλετε πολύ τρυφερότητα και αγάπη απέναντι του. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα η φωνή της καρδιάς σας.

Παρθένος

Ακούστε τι έχουν να σας πουν και σίγουρα κάποιες συμβουλές τους θα σας φανούν χρήσιμες, για να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Αποφύγετε να έρθετε σε εντάσεις ή λογομαχίες και περιορίστε λίγο την κριτική σας διάθεση. Δεν αποκλείετε να λάβετε χρήματα από κάπου ή να πραγματοποιήσετε αγορές με πολύ ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις.

Ζυγός

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις, για αυτό θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

Σκορπιός

Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με το σύντροφο σας, Πρέπει να αποφασίσετε σε τι επίπεδο είναι η σχέση σας και ότι έχει φθαρεί να το αλλάξετε. Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά η φιλικά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Τοξότης

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να έρθετε σε οριστική ρήξη μαζί τους. Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων από κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή.

Αιγόκερως

Θα σας γίνουν σημαντικές προτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά ακόμα δεν θα είστε σε θέση για να απαντήσετε άμεσα. Να ξέρετε ότι αν καταβάλλετε πολλές προσπάθειες και κάνετε μεθοδευμένες κινήσεις τότε θα γευτείτε την επιτυχία πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζατε. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε προσωπικές σας υποθέσεις. Στον ερωτικό τομέα δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, ειδικά αυτές που εκ πρώτης όψεως υπόσχονται πολλά.

Υδροχόος

Αντιπαραθέσεις και μπερδέματα με άτομα της οικογένειας δεν είναι απίθανο να επικράτησαν αυτήν την περίοδο. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές ενέργειες γιατί θα ζημιωθείτε στο τέλος. Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση απαγορευμένη ή με αμφίβολη διάρκεια. Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά.

Ιχθείς

Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ